Mailinglist Archive: opensuse (1420 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] OT: Asus Question Boards
Am Freitag, 3. Januar 2014, 21:31:38 schrieb Andrey Borzenkov:
В Пт, 03/01/2014 в 17:40 +0100, Günther J. Niederwimmer пишет:
Am Freitag, 3. Januar 2014, 20:28:59 schrieb Andrey Borzenkov:
В Пт, 03/01/2014 в 17:19 +0100, Günther J. Niederwimmer пишет:
Hello,

Am Freitag, 3. Januar 2014, 20:03:44 schrieb Andrey Borzenkov:
В Пт, 03/01/2014 в 16:48 +0100, Günther J. Niederwimmer пишет:
Hello,

The ASUS People like to know is any Motherboard running with
openSUSE
13.1
with Secure Boot and AMI Bios.

Please let me know the Boards for a Answer.

The Problem, I have two new ASUS Boards with Problems to boot with
Secure
Boot and the SUSE People mean this is a ASUS implementation
Problem?

Do you have bug numbers?

Yes ;)

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=848797

grub2 in 13.1 had bug that was fixed in later update. Did you test

- install in UEFI mode with secure boot disabled
- apply all updates
- enable secure boot

Yes, but with enabled Secure Boot the system is not starting, win 8 is
starting :-(.

You ignored my question about installing updates. And in bug report you
also said you tested 13.1 GA, and never said anything about applying
later updates.

Pardon,

I don't ignore your Question ;). Yes I install all update, yes I test it again
with secure boot, but it is not working ?

Is this wrong in the message from Gary Lin, I understand the Message in that
way, the Microsoft Signature is on the wrong Place implemented ?

And only a Bios Update bring back the function to boot with secure Boot?

OK, I test it again.

And BTW this bug could also affect non-secure boot case.

Now like ASUS to know the Boards there are running with openSUSE
13.1.

Thanks for the Help,

--
mit freundlichen Grüßen / best Regards,

Günther J. Niederwimmer
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups