Mailinglist Archive: opensuse (818 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Wrong colours in flash videos viewed in Firefox 10.0.3
  • From: C <smaug42@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 19 Jul 2012 12:44:32 +0200
  • Message-id: <CAOVv=gMPZh1YUe_CmYNqTUSZMJE=7H9dmijV4zCo1W8Lfr3BSw@mail.gmail.com>
On Thu, Jul 19, 2012 at 12:31 PM, Rodney Baker
<rodney.baker@xxxxxxxxxxxx> wrote:
Hi all. Running Firefox 10.0.3, flash player 11.2.202.236-17.1. Red and blue
are swapped for video playback on web pages (esp. YouTube) in Firefox. Yes, I
do mean that - red and blue are swapped. Whatever is supposed to be blue shows
as red and vice versa (with corresponding effects on other colours containing
either red or blue. The only colours not affected are purple (128,0,128) and
green (0,255,0).

They're fine in google chrome. NVidia GeForce 9400GT running the NVidia driver
version 290.10 on kernel 3.1.0.

Has anyone else seen this? Any suggestions (other than sticking to chrome for
youtube etc.)?


It's a well known and well documented bug in Flash. The workaround is
easy enough... Start a Flash video, right click on the video, and
disable Hardware Accelleration. The problem will go away when you
relaod the video.

There are other workarounds that involve creating a cfg file, but
these tend to make Flash very unstable... so I'd not recommend using
that route unless you want to experiment.

C.
--
openSUSE 12.1 x86_64, KDE 4.8.4
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups
References