Mailinglist Archive: opensuse (1676 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Kde network manager plasmoid pain still hurts
On 08/12/11 06:04, Roger Luedecke wrote:
On Wednesday, December 07, 2011 06:10:49 PM Mark Misulich wrote:
Hi,
I installed opensuse 12.1 on my Toshiba U505-S2950 yesterday with the
default KDE 4.7.2 in use. I used it yesterday and today and have been
thinking it is a great new version, EXCEPT for the kde
NetworkManager-plasmoid when I try to connect to wlan.

I looked through the mailing list archive, and found one thread called
"kde network manager plasmoid pain"

I started that thread.

that parallels my issues. I have to
put in the root password sometimes, and the wpa password always after
booting. Besides that, it doesn't always see my wireless network when I
am in the other room, but it always sees my neighbor's network somewhere
in another county. I can't always connect when it does finally agree
that my network really only lives one room away.

I see that Will Stephenson wrote an answer that effectively answered the
archived thread, and I paraphrase when I say it read "the check is in
the mail, and fixes just came out."

In my case I am all updated, but the fixes haven't worked. So I gave up
on NetworkManager and went to ifup. But I am writing to see if someone
could respond with current good news on fixes for networkmanager, or
instructions on how to get it working right.

Mark
I had thought it was fixed. You may need to file a new bug report.

The bug you describe is at:

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=716291

Its says resolved but I don't think it is. I have it working but only by applying the stuff at comment 22 in the bug report.
HTH
L x.
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups