Mailinglist Archive: opensuse (1473 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] ATI -> NVIDIA on openSUSE 11.1
  • From: Roger Oberholtzer <roger@xxxxxx>
  • Date: Tue, 09 Jun 2009 14:34:36 +0200
  • Message-id: <1244550876.27786.56.camel@xxxxxxxxxxxx>
On Thu, 2009-05-28 at 12:52 +0200, Clayton wrote:

The odyssey of getting my NVIDIA 9400 GT card working on openSUSE 11.1
with KDE 4.2.4 and the latest NVIDIA driver continues. The discussion
ended with it looking like all parts were configured correctly. But
still no compiz effects.

I just tried running compiz-manager, and get this:

Checking for Xdmx: not present.
Checking for Xgl: not present.
Detected PCI ID for VGA: 01:00.0 0300: 10de:0641 (rev a1) (prog-if 00
[VGA controller])
Checking for software rasterizer: not present.
Checking for texture_from_pixmap: present.
Checking for non power of two support: present.
Checking for Composite extension: present.
Comparing resolution (1920x1200) to maximum 3D texture size (8192):
Passed.
Checking for nVidia: present.
Checking for FBConfig: present.
Checking for Xgl: not present.

If I start compix --replace, all window decoration goes away. compiz
does not print any error. Shouls I need to run compiz to see all
effects?

--
Roger Oberholtzer

OPQ Systems / Ramböll RST

Ramböll Sverige AB
Krukmakargatan 21
P.O. Box 17009
SE-104 62 Stockholm, Sweden

Office: Int +46 8-615 60 20
Mobile: Int +46 70-815 1696

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages