Mailinglist Archive: opensuse (2778 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Bad Magic
On Thursday 29 May 2008 03:14:21 am Carlos E. R. wrote:
The Thursday 2008-05-29 at 11:19 +0200, Dominique Leuenberger wrote:
have checked only

Main Repository (NON-OSS)
Main Repositor (OSS)
Main Update Repository
NVIDIA Repository
Packman Repository
VideoLan Repository

Here's teh full error message I got this morning.

Installation of [S3:1][package]libvorbis-1.2.0-50.i586 failed:
(with --nodeps --force) Error: Subprocess failed. Error: RPM failed:
error: unpacking of archive failed: cpio: Bad magic (with --nodeps
--force) Error Installation of
[S3:1][package]libvorbis-devel-1.2.0-50.i586 failed: (with --nodeps
--force) Error: Subprocess failed. Error: RPM failed: error: unpacking
of archive failed: cpio: Bad magic (with --nodeps --force) Error

A wild guess:

Opensuse 10.3 has libvorbis-1.2.0-11, and factory has libvorbis-1.2.0-48
or later, so you are not installing a plain suse 10.3 package. As it
appears you don't have a factory repo, then one of the extra repos
(videolan, packman) is making rpms for 10.3 inapropiate for 10.3. You
should ask them, but I don't know how.

VideoLAN repository does not provide any base libraries that are
maintained in the Distributions.

if i would come from packman, you would see a version-release, where
release always containst .pm somewhere, so they are easily spottable.

So then they are factory libs, no? They have to be.


Kai: run " zypper -v sl | less -S" and check carefully the output.

http://download.opensuse.org/distribution/SL-OSS-factory/inst-source/suse |

Hmm - this one appears to have factory in it.

Yet, in my "Community Repositories" all I have is "Main Update Repository"
checked.

What gives?

--
kai
www.filesite.org || www.4thedadz.com || www.perfectreign.com
remember - a turn signal is a statement, not a request
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups