Mailinglist Archive: opensuse (2224 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] LILO/Grub Problem
  • From: "Joe Morris (NTM)" <Joe_Morris@xxxxxxx>
  • Date: Tue, 06 Feb 2007 07:40:45 +0800
  • Message-id: <45C7C07D.1000909@xxxxxxx>
Bob S wrote:
> OK Joe, Following:
> -------------------------------------------------------------------------------------------
> # Modified by YaST2. Last modification on Thu Feb 1 22:04:23 EST 2007
> default 4
>
BTW, I would reset this back to 0 til 10.0 is booting OK. Just less
work for you.
> <snip>
>
Rest looked good.
> ### Added 10.0 Boot ###
> title openSUSE 10.0
> root (hd1,0)
> kernel /boot/vmlinuz root=/dev/hdb1 vga=0x31a resume=/dev/hdb2
> splash=silent showopts
> initrd /boot/initrd
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> The following was that which brought up 10.0 in the boot menu. (But also
> produced the kernel initrd error 19 ) when executed.
>
Are you saying the above (hoping the wrapping is the email programs and
not in your file, i.e. you have 5 lines there, one commented, next title
next 3 indented, starting with root, then kernel, then initrd.
> ### Added 10.0 Boot ###
> title openSUSE 10.0
> root (hd1,2)
> kernel (hd1,0)/vmlinuz-2.6-15.13-default root=/dev/hdb3 vga=0x31a
> resume=/dev/hdb2 splash=silent showopts
> initrd (hd1,0)/initrd
>
This one should be deleted. This was before I saw your fstab and lilo.conf.

--
Joe Morris
Registered Linux user 231871 running openSUSE 10.2 x86_64






--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups