Mailinglist Archive: opensuse (4610 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] unable to access website after 10.2 install (bug 229848)
  • From: Leendert Meyer <leen.meyer@xxxxxxx>
  • Date: Thu, 21 Dec 2006 01:16:19 +0100
  • Message-id: <200612210116.20293.leen.meyer@xxxxxxx>
On Thursday 21 December 2006 00:42, Darryl Gregorash wrote:
> On 2006-12-20 16:21, Charles philip Chan wrote:
> > On 20 Dec 2006, Joe_Morris@xxxxxxx wrote:
> >> So it does seem to be a definite kernel bug. weird.
> >
> > They don't work with kernel 2.6.19 either.
> >
> > Charles
>
> Incorrect. Felix Miata has compiled one which works, with a lot of
> stuff
>
> stripped out:
> > On 2006/12/20 09:01 (GMT+-0500) Nick Zentena apparently typed:
> >> > On Wednesday 20 December 2006 09:02, Felix Miata wrote:
> >>> >> Have you read the bug? Etch's and Fedora's 2.6.18 kernels
> >>> >> also fail. OTOH, the vanilla 2.6.19 kernel worked for me
> >>> >> yesterday, and still works today.
> >> >
> >> > How did you configure it? I downloaded it and did an make
> >> > oldconfig. It still fails here.
> >
> > I didn't build it specifically for testing this problem, instead
> > for cifs & smbfs testing. I stripped out a lot of useless
> > hardware support to conserve space.
> > http://mrmazda.no-ip.com/tmp/config
>
> Maybe we can talk Felix into adding stuff back in, until it breaks
> -- then we will have found the culprit :-)

Adding back in: not 1 by 1, but 50% by 50%. With 16 items, you would
need 4 runs (2^4=16)..., maybe less if you leave unrelated stuff
out. ;-P

Cheers,

Leen
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >