Mailinglist Archive: opensuse (4634 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] CUPS problem after update?
  • From: Kenneth Schneider <suse-list3@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 18 Dec 2006 14:31:11 -0500
  • Message-id: <1166470271.2225.6.camel@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
On Mon, 2006-12-18 at 14:16 -0500, Bruce Smith wrote:
> > > This morning I installed all the latest updates for 10.2, including
> > > one for CUPS. A little while later, I went into YAST to add a new
> > > printer to my system. A little popup window appeared that says "The
> > > list of installed drivers has changed.\n Building database of
> > > drivers..." and it's progress bar has been stuck at 4% for the last
> > > two hours, and it's been using 100% CPU for the entire time. I'm
> > > starting to think there may be a problem ... :-)
> > >
> >
> > Yep, got exactly the same.
> >
> > > Are there some file(s) that can I delete to completely rebuild the
> > > driver list from scratch? Other options? Thanks!
> >
> > I've uninstalled all of cups and then reinstalled it but it still stops
> > at the same point.
>
> I just installed the cups RPM that comes on the 10.2 CD/DVD (rpm
> --force cups-1.2.7-3.i586.rpm) over top of the update and now it seems
> to work.
>
> - BS

Please don't use --force unless as a last resort. When installing older
versions use --oldpackage instead.

--
Ken Schneider
UNIX since 1989, linux since 1994, SuSE since 1998

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups