Mailinglist Archive: opensuse (3337 mails)

< Previous Next >
Re: Samsung ML-1710 stopped working
  • From: "Chuck Davis" <cjgunzel@xxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 5 Apr 2006 09:29:26 -0700
  • Message-id: <883e44790604050929g788dbfa9s4127a1a0691c7e70@xxxxxxxxxxxxxx>
Frank:

Thanks for letting us know you're fixed.

Chuck

On 4/5/06, Frank Bax <fbax@xxxxxxxxxxxx> wrote:
> I remember seeing a little red X on the printer icon earlier, but just now
> when I went to check it, the red X was already gone and the print is
> working. Thanks.
>
>
> At 11:23 AM 4/5/06, Chuck Davis wrote:
>
> >Frank:
> >
> >Try this:
> >
> > From start button, use this: start -> utilities -> printing ->
> >printing manager. At the bottom, select the amini mode. Then, if
> >this is going to help, there will be a little red X in a circle on the
> >printer. Right click the printer and start it again.
> >
> >Please report whether this helped.
> >
> >Chuck
> >
> >On 4/5/06, Frank Bax <fbax@xxxxxxxxxxxx> wrote:
> > > Samsung ML-1700 usb laser printer.
> > >
> > > I disconnected the usb wire from the SUSE93 system and connected it to a
> > > Win98 laptop to print a few documents; then reconnected usb wire to
> SUSE93
> > > system. The printer no longer works from SUSE93. In CUPS setup, there
> is
> > > a button for "test connection", that is successful, but no reaction from
> > > printer at all. I have tried disconnect printer, delete printer,
> reboot,
> > > add printer, test printer - still nothing. Reconnecting to Win98 still
> > > works. What should I try next?
> > >
> > > Frank
>
>
> --
> Check the headers for your unsubscription address
> For additional commands send e-mail to suse-linux-e-help@xxxxxxxx
> Also check the archives at http://lists.suse.com
> Please read the FAQs: suse-linux-e-faq@xxxxxxxx
>
>
>

< Previous Next >
This Thread
References