Mailinglist Archive: opensuse (3337 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] nic 100 full duplex
  • From: "it clown" <suse@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 25 Apr 2006 13:24:33 +0200
  • Message-id: <web-22117697@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
I had to add the following to /etc/modprobe.conf to get the
cards running at 100 full:

options duplex_full=1,1


On Sun, 23 Apr 2006 12:43:25 +0200
"it clown" <suse@xxxxxxxxxxxxx> wrote:
>Hi All,
>
>I have 2 3com 3c980c-txm network cards. I am having
>trouble
>to get them running at 100 full duplex.
>
>ethtool reports the cards are running at 10 half duplex
>
>I have tried the following:
>
>ethtool -s ethx autoneg off duplex full speed 100
>
>After that ethtool reports the card is running at 100 full
>duplex.
>
>But the card is actually still running at the speed of 10
>half duplex.
>
>I installed winxp on the machine to see if i will have the
>same problem but in winxp it works 100% running at 100
>full
>duplex.
>
>Can anyone help me out getting it to work at 100 full
>duplex under suse9.3?
>
>Thanks
>Regards
>___________________________________________________________________
>For super low premiums, click here
>http://www.webmail.co.za/dd.pwm
>
>http://www.webmail.co.za the South African FREE email
>service
>
>--
>Check the headers for your unsubscription address
>For additional commands send e-mail to
>suse-linux-e-help@xxxxxxxx
>Also check the archives at http://lists.suse.com
>Please read the FAQs: suse-linux-e-faq@xxxxxxxx
>
>

___________________________________________________________________
For super low premiums, click here http://www.webmail.co.za/dd.pwm

http://www.webmail.co.za the South African FREE email service

< Previous Next >
References