Mailinglist Archive: opensuse (2700 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Major problems suse pro 9.3 w/samba 3.0.13
  • From: Brad Bourn <brad@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 26 Jul 2005 08:46:19 -0600
  • Message-id: <200507260846.19109.brad@xxxxxxxxxxxx>
Firewall maybe?


B-)



On Monday 25 July 2005 11:00 pm, phantom21@xxxxxxxxxxxxxx wrote:
> I just upgraded a file server from suse pro 7.3 with samba 2.2 to suse pro
> 9.3 with samba 3.0.13 and I have major problems.
>
> Actually did a clean install, leaving the old home directory alone. Did
> backup all important data and made copies of the smb.conf file and other
> files.
>
> The enfironment is an office with the suse server, and windows xp home
> workstations. The server is a Dell GX110, PIII (don't remember the speed,
> about 733 MHz), 256 MB RAM.
>
> This system was working fine with Suse 7.3, but I figured a newer kernel
> and updated security would be better for now and the future.
>
> The windows systems (XP Home, sp2) cannot get access to the server. After
> invoking My Network Places, and clicking on the "view workgroup" selection,
> the system shows up. But clicking on it gets an error message saying the
> user doesn't have access rights.
>
> I checked, rechecked, and checked again the user rights for the users, plus
> entered, blew away, then reentered the smbpasswd info. No joy.
>
> So, I need to get up in a few hours and get to the client's office at bout
> 7AM and hope I can get this thing running again before the office opens.
>
> Anyone have any ideas about this? I'm going to try and get a few hours
> sleep and get back to it early. Any help is appreciated.
>
> Mark

< Previous Next >
References