Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Help needed for Intel PRO/Wireless 2100
  • From: Trey Sizemore <trey@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 21 May 2004 23:41:33 -0400
  • Message-id: <1085197293.12086.32.camel@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
On Fri, 2004-05-21 at 22:41, jim barnes wrote:
>
>
> 80940_80940.zip worked for me with a stock install. Don't know about later
> driver releases. Maybe your driver didn't update as you thought it had.
>
> Lots of info here on the subject: (if you haven't already)
>
> ipw2100.sourceforge.net/

Thanks, I now have the interface up (eth1) and have it set for static
IP. It sees the access point according to KWiFiManager and I have a
good signal strength. However, I don't have a valid connection to the
internet...I can't ping and mozilla can't find sites.

Could this be that since I have been accessing the net via eth0 I need
to now say use eth1?

--
Cheers,
Trey
---

men fear thought as they fear nothing else on earth
--more than ruin
--more even than death.
thought is subversive and revolutionary,
destructive and terrible,
thought is merciless to privilege,
established institutions, and comfortable habit.

thought looks into the pit of hell and is not afraid.
thought is great and swift and free,
the light of the world, and the chief glory of man.
- bertrand russell

23:38:51 up 5 days, 6:18, 1 user, load average: 0.15, 0.09, 0.04
Linux salamander 2.6.6 #1 SMP Mon May 10 00:12:20 PDT 2004 i686 unknown
unknown GNU/Linux
< Previous Next >
Follow Ups