Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] more Digital Camera issues with SUSE 9.0 upgrades
  • From: "Guillermo Ballester Valor" <gbv@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 21 May 2004 08:43:20 +0200 (CEST)
  • Message-id: <54000.193.144.147.23.1085121800.squirrel@xxxxxxxxxxxxxxxx>
Hello,

It seems you upgraded the kernel. Have you reinited the system 'ala
windows style'. Perhaps it helps.

Guillermo.

> SuSE 9.0 with apt-get upgrades was recognizing the usb digital camera at
> /dev/sda1 until the upgrade last weekend.
>
> Now the usb system does not beep after camera is turned on.
>
> YAST sees and identifies the camera, but I can't mount it:
> mount -t vfat /dev/sda1 /mnt/camera
> mount: /dev/sda1 is not a valid block device
>
> /var/log/messages shows:
> kernel: hub.c: new USB device 00:11.2-2, assigned address 12
> kernel: usb.c: USB device 12 (vend/prod 0x4cb/0x112) is not
> claimed by any active driver.
> modprobe: modprobe: Can't open dependencies file
> /lib/modules/2.4.21-202-athlon/modules.dep
> (No such file or directory)
>
> There is not a 2.4.21-202 directory, but now there is a -215 directory.
> ls -l /lib/modules/2.4.21-_________
> -215-athlon
> -override-athlon
>
> I just now did another apt-get upgrade to see if anything changed. There
> was only one upgrade: SuSE/9.0-i386/update cvs 1.11.6-81 [518kB]
>
> Where do I go from here?
>
> TIA
>
>
>
> --
> Check the headers for your unsubscription address
> For additional commands send e-mail to suse-linux-e-help@xxxxxxxx
> Also check the archives at http://lists.suse.com
> Please read the FAQs: suse-linux-e-faq@xxxxxxxx
>
>
>


--
Guillermo Ballester Valor (gbv)
Ogijares, Granada  SPAIN
http://www.oxixares.com/~gbv/
Linux user #117181. See http://counter.li.org/
Public GPG KEY http://www.oxixares.com/~gbv/pubgpg.html


< Previous Next >
References