Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
  • From: Fergus Wilde <fwilde@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 14 May 2004 14:09:37 +0100
  • Message-id: <200405141409.37064.fwilde@xxxxxxxxxxxxxxx>
On Friday 14 May 2004 14:01, Bruce Marshall wrote:
> On Friday 14 May 2004 08:43 am, Fergus Wilde wrote:
> > I did check to see if the module was loaded first, in fact - it wasn't.
> >  The problem is undoubtedly a module - loading one.  I'm sure I will get
> > it sorted out - however I'm equally sure a Linux neophyte would have
> > scant chance, and it does seem a particular shame that the installer has
> > blown this when so many versions of SuSE handled it without problems.
>
> Not 'the' module. I think he was referring to looking for a module that
> might have been loaded for eth0 (but the wrong module) You'd have to get
> rid of that module before loading the correct one.

Thanks Bruce, I should have said 'I did check to see if any eth0 module was
loaded first' - no, there isn't.

>
>
> --
> +--------------------------------------------------------------------------
>--+ + Bruce S. Marshall bmarsh@xxxxxxxxxx Bellaire, MI 05/14/04
> 09:00 +
> +--------------------------------------------------------------------------
>--+ "99 percent of lawyers give the rest a bad name."

--
Fergus Wilde
Chetham's Library
Long Millgate
Manchester
M3 1SB

Tel: +44 161 834 7961
Fax: +44 161 839 5797

http://www.chethams.org.uk


< Previous Next >
Follow Ups