Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >

12 May, 2004

07:16 Luca Botti Power Management in Suse 9.1
07:34 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
07:39 Radu Voicu Another 9.1 issue (at boot)
07:55 claudiu . tomescu Re: [SLE] Another 9.1 issue (at boot)
08:16 Damon Jebb RE: [SLE] Still having boot problems after YaST2 Runlevel Edit
08:20 Jostein Berntsen Re: [SLE] Can someone please explain i hope ..
08:46 fareed FW: weapons of mass destruction (good one!)
08:51 Geoff Horn Re: [SLE] YaST - resume
08:55 Damon Jebb RE: [SLE] PHP Globals not working on 9.0 ??
09:25 Lukacs Zsolt Re: [SLE] mpeg to avi
09:30 JFL Samba: can not create files
09:45 Pieter Hulshoff Re: [SLE] Samba: can not create files
09:53 JFL Re: [SLE] Samba: can not create files
09:58 Fergus Wilde Etherlink III critical bug in 9.1
10:11 Marshall Heartley Re: [SLE] Manipulating raw
10:31 Pieter Hulshoff Re: [SLE] Samba: can not create files
10:32 Patrick Shanahan Re: [SLE] Manipulating raw
10:34 Prabu Subroto Win4Lin 4.0 and SuSE Linux 9.1
10:34 JFL Re: [SLE] Samba: can not create files
10:35 Pieter Hulshoff Re: [SLE] Etherlink III critical bug in 9.1
10:39 Pieter Hulshoff Re: [SLE] Samba: can not create files
10:43 JFL Re: [SLE] Samba: can not create files
10:44 eddie Re: [SLE] More about the latest Mantel 2.6.5 kernels [SOLVED]
10:46 poeml Re: RE: [SLE] PHP Globals not working on 9.0 ??
10:52 Fergus Wilde More on mounting cf cards / cameras / stability of konq 3.2.2
11:08 Kenneth Schneider Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
11:14 Stephen W Re: [SLE] floppy format? still trying
11:16 Stephen W Re: [SLE] floppy format? still trying-take #2
11:17 Matt Stamm Re: [SLE] HTML Editors
11:21 Kenneth Schneider Re: [SLE] floppy format? still trying
11:24 Fergus Wilde Re: [SLE] floppy format? still trying
11:25 James Ogley Ximian Connector
11:34 Ted Re: [SLE] floppy format? still trying
11:53 Chip Cooper Re: [SLE] Win4Lin 4.0 and SuSE Linux 9.1
12:10 Hans du Plooy Re: [SLE] Quake - having problems finding libraries
12:34 Adagilson Batista Bispo da Silva Re: [SLE] floppy format?
12:42 Hans du Plooy Re: [SLE] Spamassassin Not Using Bayesian Analysis
12:43 Fergus Wilde Re: [SLE] Etherlink III critical bug in 9.1
12:46 Joe Sullivan Opera 7.50 for 9.1?
12:47 Hans du Plooy Re: [SLE] mpeg to avi
12:49 Hans du Plooy Re: [SLE] Ximian Connector
12:54 James Ogley Re: [SLE] Ximian Connector
13:03 Fergus Wilde Re: [SLE] More on mounting cf cards / cameras / stability of konq 3.2.2
13:15 John Scott Re: [SLE] HTML Editors
13:19 Marshall Heartley Re: [SLE] More on mounting cf cards / cameras / stability of konq 3.2.2
13:31 Johan Re: [SLE] floppy format? still trying-take #2
13:32 Bruce Marshall Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
13:32 Louis Richards Re: [SLE] floppy format? still trying-take #2
13:33 Michael Nelson Re: [SLE] Opera 7.50 for 9.1?
13:33 Fergus Wilde Re: [SLE] More on mounting cf cards / cameras / stability of konq 3.2.2
13:33 Jim Sabatke Re: [SLE] HTML Editors
13:34 Bruce Marshall Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
13:35 Bruce Marshall Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
13:37 Riccardo Facchini Slipstream 9.1?
13:40 aka MacGuru Re: [SLE] Ximian Connector
13:43 James Ogley Re: [SLE] Ximian Connector
13:46 Fergus Wilde Re: More on mounting cf cards / cameras / stability of konq 3.2.2
13:50 Rob Freeman Simple KDE question, but I can not find the answer
13:57 Patrick Shanahan Re: [SLE] Re: More on mounting cf cards / cameras / stability of konq 3.2.2
14:02 Bob Pearson From Today's SlashDot - Linux Filesystems Benchmarked
14:11 Patrick Shanahan Re: [SLE] Simple KDE question, but I can not find the answer
14:12 Prabu Subroto Re: [SLE] Win4Lin 4.0 and SuSE Linux 9.1
14:14 Rob Freeman Re: [SLE] Simple KDE question, but I can not find the answer
14:19 Catimimi RE: [SLE] Mantel's 2.6.5-11 and 2.6.5-12 kernels and Nvidia
14:23 chris h Re: [SLE] Ximian Connector
14:24 Kenneth Schneider Re: [SLE] Ximian Connector
14:36 LEROUX Nardus 9.0 You error Signature check for patch info files failed
14:39 Carlos E. R. Re: [SLE] zip 250 quandry
14:39 Carlos E. R. Re: [SLE] cron email
14:39 Carlos E. R. Re: [SLE] floppy format? still trying-take #2
14:39 Carlos E. R. Re: [SLE] floppy format? still trying
14:39 Art Fore Re: [SLE] SUSE 9.1 & Firewire harddrive
14:45 wmeler K3B Installation "cannot find -logg"
14:50 Anders Johansson Re: [SLE] K3B Installation "cannot find -logg"
14:53 Fergus Wilde Re: [SLE] Re: More on mounting cf cards / cameras / stability of konq 3.2.2
15:03 James Ogley Re: [SLE] Ximian Connector
15:05 James Ogley Re: [SLE] Ximian Connector
15:10 L. Mark Stone Simplified Method for Upgrading KDE
15:22 David Rankin Re: RE: [SLE] PHP Globals not working on 9.0 ??
15:46 chris h Re: [SLE] Ximian Connector
15:52 poeml Re: RE: [SLE] PHP Globals not working on 9.0 ??
15:54 James Ogley Re: [SLE] Ximian Connector
15:59 Anders Johansson Re: [SLE] Ximian Connector
16:02 Bill Bradley 9.1 USB Mouse Problems
16:10 Stewart Harrison Auto deleteing files after certain age, SuSE 9.0 Pro?
16:13 wmeler Re: [SLE] K3B Installation "cannot find -logg"
16:18 Anders Johansson Re: [SLE] K3B Installation "cannot find -logg"
16:21 Michael Nelson "My Computer" - Whazzat?
16:22 Mike Kenzie Annotating Web pages
16:23 sads RV: unsubscribme
16:25 Jerome R. Westrick Re: [SLE] "My Computer" - Whazzat?
16:45 Martin Mielke Stopping K3b from auto-starting
16:52 Prabu Subroto Kylix2 on SuSE 9.1
16:56 Michael Nelson Re: [SLE] "My Computer" - Whazzat?
17:12 Craig Altenburg Re: [SLE] "My Computer" - Whazzat?
17:19 Craig Altenburg Re: [SLE] 9.1 USB Problem
17:56 Greg Engel cups vs lprng
18:03 Prabu Subroto Kylix 2 on SuSE 9.1
18:08 Michael Nelson Re: [SLE] "My Computer" - Whazzat?
18:16 Hartmut Meyer Re: [SLE] Slipstream 9.1?
18:23 Hartmut Meyer Re: [SLE] Power Management in Suse 9.1
18:23 Hartmut Meyer Re: [SLE] Another 9.1 issue (at boot)
18:32 Chip Cooper Re: [SLE] Win4Lin 4.0 and SuSE Linux 9.1
18:44 Damon Jebb YOU package types on 9.0 pro
18:51 Ted Sound problem
18:57 Richard Bos Re: [SLE] Slipstream 9.1?
19:04 Richard Bos Re: [SLE] Ximian Connector
19:05 Bill Wisse .Cannot make a wireless connection
19:09 cybervision8 autoyast
19:09 Joseph Brockert SuSE 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i2o driver
19:14 Vu Thai installing gnome and choosing gnome or kde at start up
19:19 Richard Bos Re: [SLE] autoyast
19:38 Sid Boyce Re: [SLE] 9.1 USB Mouse Problems
19:55 g . lams Re: [SLE] SuSE 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i2o driver
20:11 Doug McGarrett Re: [SLE] "My Computer" - Whazzat?
20:31 N1UAN Bob lockups
20:33 Bruce Marshall Re: [SLE] lockups
20:36 chris h Re: [SLE] Ximian Connector
20:40 Tony Alfrey Re: [SLE] lockups
20:44 pinto Re: [SLE] lockups
20:44 Joseph Brockert Re: [SLE] SuSE 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i2o driver
20:46 Patrick Shanahan 9.1 Just arrived via USPS 5 days early
20:58 Alexandr Malusek Re: [SLE] cups vs lprng
21:08 Matthew Johnson Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read/dev/hda partitions...
21:13 S.R.Glasoe Re: [SLE] lockups
21:27 Maura Edelweiss Monville RevTeX and LaTeX
21:44 N1UAN Bob Re: [SLE] lockups
21:45 Jim Sabatke Disk Problem at Boot?
21:53 Mark Crean Re: [SLE] installing gnome and choosing gnome or kde at start up
22:08 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
22:15 GarUlbricht7 RE: [SLE] 9.0 You error Signature check for patch info files failed
22:15 Gil Weber SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
22:25 James Knott Re: [SLE] Win4Lin 4.0 and SuSE Linux 9.1
22:25 Anders Johansson Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
22:28 David Gonzalez DDNS+SuSE 9.0
22:41 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
22:47 Gil Weber Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
22:51 James Knott Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
22:52 Anders Johansson Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
23:21 Philipp Thomas Re: [SLE] Why UTF-8 instead of ISO coding in 9.1?
23:51 Hans Krueger Re: [SLE] HTML Editors
23:55 Sid Boyce Re: [SLE] "My Computer" - Whazzat?

13 May, 2004

00:13 Gil Weber Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
00:33 Carlos E. R. Re: [SLE] Auto deleteing files after certain age, SuSE 9.0 Pro?
00:56 David Johanson Re: [SLE] zip 250 quandry
01:01 David Johanson Re: [SLE] zip 250 quandry
01:22 Brad Shelton Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
01:29 L. Mark Stone Re: [SLE] SuSE 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i2o driver
01:30 Mike McMullin Re: [SLE] floppy format? still trying
01:46 James Knott Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
01:51 Marshall Heartley Re: [SLE] Manipulating raw
02:01 Joseph Brockert Suse 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i20 driver
02:10 Alex Angerhofer Re: [SLE] RevTeX and LaTeX
02:12 W.D.McKinney Re: [SLE] Suse 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i20 driver
02:21 Stephen W RE:floppy format!!! I GOT IT!
02:31 Thom Nuzum suse 9.1 problem
02:37 L. Mark Stone Re: Suse 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i20 driver
02:54 Hop Sing Install Problems 9.1
03:08 Felix Miata Re: [SLE] zip 250 quandry
03:09 Thom Nuzum 9.1 jerkiness
03:20 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] 486 fast enough?
03:25 mabergh Re: [SLE] suse 9.1 problem
03:30 Thom Nuzum Re: [SLE] suse 9.1 problem
03:51 Fred Miller Re: [SLE] Manipulating raw
04:17 Riccardo Facchini Re: [SLE] Slipstream 9.1?
04:18 Matthew Printer getting to be tiresome
04:20 Riccardo Facchini Re: [SLE] Slipstream 9.1?
05:07 Brad Shelton Re: [SLE] Install Problems 9.1
05:25 Hartmut Meyer Re: [SLE] suse 9.1 problem
05:31 Jerome Lyles Re: [SL] Using browser and sql-ledger together
05:33 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] zip 250 quandry
05:33 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
05:42 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
06:24 g . lams Re: [SLE] SuSE 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i2o driver
06:27 pinto Re: [SLE] Printer getting to be tiresome
06:27 g . lams Re: [SLE] SuSE 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i2o driver
06:30 Johannes Meixner Re: [SLE] Printer getting to be tiresome
06:31 Maura Edelweiss Monville problems at sending commands to printers
06:43 Andre Truter Re: [SLE] problems at sending commands to printers
06:45 Ted Re: [SLE] floppy format? still trying-take #2
07:26 Andres Augusto Nogueiras Melendez Re: [SLE] RevTeX and LaTeX
07:44 Ulrich Leopold Re: [SLE] RevTeX and LaTeX
07:47 Chris De Bleu Problems when upgrading from 8.2 to 9.1
07:52 Damon Jebb RE: [SLE] 9.1 jerkiness
08:05 dclemen L440Gx Motheboard
08:10 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
08:26 Chris De Bleu Re: [SLE] Problems when upgrading from 8.2 to 9.1
08:33 James Ogley Ximian Connector
08:41 Chris De Bleu Re: [SLE] Problems when upgrading from 8.2 to 9.1
09:06 g56589suseml01 RE: [SLE] L440Gx Motheboard
09:15 Dan Am USB host-to-host
09:20 Gerhard den Hollander ULB's evolution
09:39 James Ogley Re: [SLE] ULB's evolution
09:48 Gordon Cichon sendmail: How do I turn masquerading OFF?
09:49 Mike McMullin Re: [SLE] RE:floppy format!!! I GOT IT!
10:03 Damon Register Re: [SLE] SuSE 9.1 "live CD" won't install :o(
10:15 Fergus Wilde 9.1 unable to find ethernet card at boot
10:22 Marshall Heartley Re: [SLE] Manipulating raw
10:33 Gerhard den Hollander Re: [SLE] ULB's evolution
10:33 Jostein Berntsen Re: [SLE] Printer getting to be tiresome
10:38 Sid Boyce Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
11:16 Bruce Marshall Re: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot
11:18 Martin Mielke Missing themes after upgrade to KDE 3.2.2
11:20 Jerome R. Westrick Re: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot
11:44 g . lams An acceptable, but non-optimal Python version (2.3) was found: Plan to provide python 2.3.3?
11:52 Thom Nuzum Re: [SLE] suse 9.1 problem
12:16 LEROUX Nardus RE: [SLE] 9.0 You error Signature check for patch info files fail ed
12:39 Bruce Marshall Re: [SLE] An acceptable, but non-optimal Python version (2.3) was found: Plan to provide python 2.3.3?
12:43 James Ogley Re: [SLE] An acceptable, but non-optimal Python version (2.3) was found: Plan to provide python 2.3.3?
12:44 Marius Roets Updating SLES with or without YOU
12:57 Fergus Wilde Re: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot SOLVED
12:59 Alex Angerhofer Re: [SLE] RevTeX and LaTeX
13:00 Anders Johansson Re: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot SOLVED
13:03 Riccardo Facchini Re: [SLE] Updating SLES with or without YOU
13:06 Frits W├╝thrich Wacom Graphire 2 (USB) on SuSE9.1?
13:16 Luca Mollica double ip address on the same ethernet card: is it possible?
13:34 Jerome R. Westrick Re: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot SOLVED
13:43 Fergus Wilde Re: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot SOLVED
13:53 Anders Johansson Re: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot SOLVED
13:55 Jerome R. Westrick Re: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
13:58 Khanh Tran RE: [SLE] Can't type in YAST window
13:58 Riccardo Facchini Re: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
14:22 Matthew Re: [SLE] Printer getting to be tiresome
14:23 Matthew Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
14:31 g . lams Re: [SLE] An acceptable, but non-optimal Python version (2.3) was found: Plan to provide python 2.3.3?
14:32 Fred Miller Re: [SLE] Manipulating raw
14:48 Damon Jebb RE: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
14:49 Bruce Marshall Re: [SLE] Printer getting to be tiresome
14:51 James Oakley Re: [SLE] An acceptable, but non-optimal Python version (2.3) was found: Plan to provide python 2.3.3?
14:53 James Oakley Re: [SLE] cups vs lprng
14:59 John Pettigrew SUSE 9.1 and nvidia
15:13 mk Problems with 9.1 + NVidia + OpenGL
15:21 Mike Coan SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine
15:30 Chris Carlen How to make it 64-bit Linux?
15:39 Mike Coan 9.1 and sound problems via-82xx chipset
15:39 Riccardo Facchini Re: [SLE] How to make it 64-bit Linux?
15:47 Craig Altenburg Re: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
15:55 Erik Jakobsen Re: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine
15:56 Ben Densmore Upgrade options - 9.0 to 9.1
15:58 Sid Boyce Re: [SLE] Wacom Graphire 2 (USB) on SuSE9.1?
16:05 Sid Boyce Re: [SLE] Wacom Graphire 2 (USB) on SuSE9.1?
16:11 burgeke RE: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
16:28 Anthony Brock Installing 9.1 on AMD 64-Bit
16:45 John N. Alegre RE: [SLE] SUSE 9.1 and nvidia
16:46 Craig Altenburg Re: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
16:47 Fred Miller QUICK TAKES: NOVELL ANNOUNCES FULL SUPPORT FOR LINUX
16:48 burgeke RE: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
17:00 Gary Ernst WineRack and 9.1 Pro
17:04 Mike Coan Re: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine
17:05 burgeke RE: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >
List Navigation