Mailinglist Archive: opensuse (3217 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] help with IMAP
  • From: "Joe Morris (NTM)" <Joe_Morris@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 08 Mar 2004 23:35:21 +0800
  • Message-id: <404C92B9.4070809@xxxxxxx>
On 03/08/2004 10:32 PM, linuxjim wrote:

I'm still tryng to connect using Pegasus mail on an XP box. Inside a firewall so that is not a problem.
Are you saying there is no firewall between you and the imap server? The XP firewall is not on, nor a firewall on the Linux box running imaps? Have you tried ethereal to watch the traffic to get an idea of what it is doing?

I have tried using security set at SSL, and StartTLS, neither work.
I believe SSL is the correct setting.

There is a setting in Pegasus that allows it to ignore certificates, but that does not work either.
Is it possibly a Pegasus mail problem. Can you try Outlook Express, since it is a Windows box, or Mozilla/Netscape?

I tried taking out the line in /etc/xinetd.d/imap that reads "server_args= -s", but no change there either.
I would leave all the lines in there. Verify that either Outlook Express or Mozilla or Netscape exhibit the same behaviour. It may just be your mail client's ssl implementation. For me, Netscape worked flawlessly, OE worked but would not save the certificate permanently, so it was an iritation to always accept everytime. Never could get around that. Other than try another client, or try using ethereal to capture the session to examine what is happening, I don't know what else to suggest.

--
Joe Morris
New Tribes Mission
Email Address: Joe_Morris@xxxxxxx
Web Address: http://www.mydestiny.net/~joe_morris
Registered Linux user 231871
God said, I AM that I AM. I say, by the grace of
God, I am what I am.







< Previous Next >
Follow Ups