Mailinglist Archive: yast-devel (60 mails)

< Previous Next >
[yast-devel] Add-on installation on SLES12 SP2
Hi,

OES is an add-on installation on SLES and OES configuration happens in second
stage of installation.

On SLES12, I added the OES modules under stage continue,mode installation. So
once SLES configuration is done (after finish module) server boots and OES
configuration starts, after executing inst_oes_postconfig module, server again
reboots.

I just wanted to validate that, is the right approach to follow or do I need to
anything differently or do I need to call any other modules after OES
configuration is done.

<workflow>
<defaults>

<archs>all</archs>

<enable_back>no</enable_back>

<enable_next>no</enable_next>
</defaults>

<stage>continue</stage>

<mode>installation</mode>

<modules config:type="list">

<module>

<name>inst_check_ip</name>

<enable_back>yes</enable_back>

<enable_next>yes</enable_next>

</module>

</modules>

<modules config:type="list">

<module>

<label>OES Configuration</label>

<name>inst_check_cert</name>

</module>

<module>

<label>OES Configuration</label>

<name>inst_oes_preconfig</name>

</module>

<module>

<label>OES Configuration</label>

<name>inst_edirectory_preconfig</name>

</module>

<module>

<label>OES Configuration</label>

<name>inst_proposal</name>

<proposal>oes_product</proposal>

<enable_back>yes</enable_back>

<enable_next>yes</enable_next>

</module>

<module>

<label>OES Configuration</label>

<name>inst_oes_postconfig</name>

</module>
<!-- <module>

<label>Users</label>

<name>inst_oes_auth</name>

<enable_back>no</enable_back>

<enable_next>yes</enable_next>

</module> -->

<module>

<name>inst_oes_congratulate</name>

<enable_back>no</enable_back>

<enable_next>yes</enable_next>

</module>
</modules>
</workflow>
Thanks in advance.

Regards,
Suresh


< Previous Next >
Follow Ups