Mailinglist Archive: yast-devel (41 mails)

< Previous Next >
[yast-devel] testsuite in the hudson server
  • From: Duncan Mac-Vicar Prett <dmacvicar@xxxxxxx>
  • Date: Thu, 12 Feb 2009 17:12:34 +0100
  • Message-id: <49944A72.7040504@xxxxxxx>

Hi

I am trying to get the testsuite to run in the hudson server,

I build in a chroot, and I got this error:

Running tty...

The diff follows...

--- tests/tty.err 2009-01-17 19:16:54.000000000 +0000
+++ tmp.err.tty 2009-02-12 13:42:54.000000000 +0000
@@ -0,0 +1,10 @@
+[liby2util] ExternalProgram.cc(start_program) openpty failed
+[agent-process] ProcessAgent.cc(Execute) Program NOT started!
+[Interpreter] tests/tty.ycp:7 Argument (id) to Read(...) is nil
+[Interpreter] tests/tty.ycp:9 Argument (id) to Read(...) is nil
+[Interpreter] tests/tty.ycp:11 Argument (out) to regexpmatch(...) is nil
+[liby2util] ExternalProgram.cc(start_program) openpty failed
+[agent-process] ProcessAgent.cc(Execute) Program NOT started!
+[Interpreter] tests/tty.ycp:18 Argument (id) to Read(...) is nil
+[Interpreter] tests/tty.ycp:20 Argument (id) to Read(...) is nil
+[Interpreter] tests/tty.ycp:22 Argument (out) to regexpmatch(...) is nil

FAIL: Wrong stderr for tty
See the diff above.


So I tried mount -t devpts -o rw,gid=5,mode=620 none /dev/pts

Now I get:

The diff follows...

--- tests/tty.out 2009-01-17 19:16:54.000000000 +0000
+++ tmp.out.tty 2009-02-12 16:00:56.000000000 +0000
@@ -1,5 +1,5 @@
-(true)
-(true)
+(false)
+(false)
(false)
(false)
(false)

FAIL: Wrong stdout for tty
See the diff above.

Any ideas?

--
Duncan Mac-Vicar P. - Engineering Manager, YaST
SUSE LINUX Products GmbH, GF: Markus Rex, HRB 16746 (AG Nuernberg)

--
To unsubscribe, e-mail: yast-devel+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: yast-devel+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups