Mailinglist Archive: yast-devel (85 mails)

< Previous Next >
[yast-devel] Is this a bug of SUSE? Cannot load autoyast profile from harddisk,
  • From: Da Shuang He <hedas@xxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 19 Jul 2007 13:44:57 +0800
  • Message-id: <OF8E614D4A.FDCC4D5A-ON4825731D.001FC414-4825731D.001FC92B@xxxxxxxxxx>
I make a bootable disk, and I can start to install the SUSE, but when it 
tries to find the autoyast file, it can't find it, and I write the kernel 
parameter like this :
 
title SUSE 10 Installation
root (hd0,0)
kernel /boot/linux root=/dev/sda1 ramdisk_size=8192 install=hd://sda1/SUSE 
autoyast=device://sda1/autoinst.xml splash=silent showopts
initrd /boot/initrd 

When I try autoyast=device://sda1/autoinst.xml, the error is ,

"An error occurred while fetching the profile:
File /tmp/Yast2-02878-KeDBUh/tmp_mount/autoinst.xml cannot be found"



And when I use  file:///autoinst.xml and default, the error is,

"An error occurred while fetching the profile:
Reading file on /var/adm/mount//autoinst.xml failed. 
Reading file on /autoinst.xml failed. 
Reading file on CD failed. Path 
/tmp/Yast2-02878-KeDBUh/tmp_mount/autoinst.xml"


And when I try to use hd://sda1/autoinst.xml
It tells me hd is unknown protocol,


Can someone tell how should I write the parameter for autoyast, or do you 
know somebody else can help me on this ? Or this is a bug of SUSE?


-- 
To unsubscribe, e-mail: yast-devel+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: yast-devel+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages