Mailinglist Archive: opensuse-factory (572 mails)

< Previous Next >
[opensuse-factory] Re: Tumbleweed still does not light up in Virtualbox 5.0.18
I am running the same .18 version of Virtualbox as the host for a Tumbleweed guest. This guest was installed "fresh" from the TW .iso about 3 weeks ago as a new guest. I have been updating it from the command line with zypper up. This week, I removed the virtualbox-guest-x11 (5.0.17) package from the guest and am able to finally see Plymouth and then get to KDE desktop. (Yay!)

I removed the package based on this report:

https://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=976512

I have not had time this week to determine if my issue is the same or different from this bug report. I have had no graphical desktop environment since early March when kernel 4.5 was introduced. I noticed both plymouthd and a sddm were dumping core on startup.

I am a long-time openSUSE user but am new to this list and bugzilla. I am open to anyone's advice on what I could upload and where to help solve this.

Hope this helps and thank you,
Brian


On 04/23/2016 Howard Guo wrote:
Hey fellow Tumbleweed users.

Earlier in the month I read that Virtualbox 5.0.18 will properly support Linux
kernel 4.5. Now that I have upgraded to 5.0.18 and trying to boot a freshly
installed 0417 tumbleweed, it still does not light up the display, same thing
happens as previously on Virtualbox 5.0.16.

Any clue how to get Tumbleweed display working again?

Regards,
Howard


--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups