Mailinglist Archive: opensuse-factory (1134 mails)

< Previous Next >
[SOLVED] Re: [opensuse-factory] Install from NET gone bad
Sorry Carlos, you've pointed that out to me before but this old brain forgets.

After several install attempts I finally have a 12.2-ß1 working with all the
directories intact. The installation that finally succeeded was to not select
any
packages from the NET device and install desired packages via "Desktop
Configuration".

On Tue, 12 Jun 2012 02:58:07 +0200
"Carlos E. R." <robin.listas@xxxxxxxxxxxxxx> wrote about Re: [opensuse-factory]
Install from NET gone bad:
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 2012-06-12 01:24, Thomas Taylor wrote:

/var/log/boot.msg shows sda3 (/boot) being loaded succesfully.
Attached are pertinent logs.

Please, next time use <http://susepaste.org/>

- --
Cheers / Saludos,

Carlos E. R.
(from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.16 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iEYEARECAAYFAk/WlB8ACgkQIvFNjefEBxrMgwCdETWCISeTf0pWouimUJabbd2z
2ZcAnA3In8YF0mAU3bKbNOiAInlYg0vJ
=BHnD
-----END PGP SIGNATURE-----





--
Tom Taylor - retired penguin
openSUSE 12.1x86_64 openSUSE 12.2x86_64
KDE 4.6.00, FF 7.0 KDE 4.7.2, FF 11.0
claws-mail 3.8.0
registered linux user 263467
linxt-At-comcast-DoT-net
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >