Mailinglist Archive: opensuse-factory (838 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] Trouble starting yast2 from terminal
  • From: "pistazienfresser (see profile)" <pistazienfresser@xxxxxx>
  • Date: Tue, 15 Mar 2011 13:16:50 +0100
  • Message-id: <4D7F58B2.8000905@gmx.de>
Am 10/03/11 10:47, schrieb Vincent Untz:
Le mardi 08 mars 2011, à 16:35 -0500, Robert Schweikert a écrit :
I am logged into a GNOME session as regular user, then start a terminal
session, su, and then run "yast2"

Use "su -", not "su". I'm actively wondering if there's any reason to
keep the "su" default behavior around. It just keeps harming us again
and again.

(The crash itself is a known bug, filed upstream already, see
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=655751 and
https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=635694)

Vincent

May this this behavior also be connected to that issue or should I file
a separate bugreport in the next days?:

For myself I would just do a complete new install of 11.4 GM but there
are at least two other users in that thread reporting that they are
having that problem after doing the zypper dup process (one from 11.3):

Thread: After zypper dup to 11.4 , most of the (graphical) YaST modules
do not start via YaST
http://forums.opensuse.org/english/get-technical-help-here/pre-release-beta/455279-after-zypper-dup-11-4-most-graphical-yast-modules-do-not-start-via-yast.html

Regards
Martin
(pistazienfresser)


--

- Martin Seidler
- openSUSE profile: https://users.opensuse.org/show/pistazienfresser
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-factory+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups