Mailinglist Archive: opensuse-factory (533 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] zypper segfault on M5 on 2 x86_64 boxes tested so far (after factory change to boost 1.42)
  • From: Michael Andres <ma@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 12 Apr 2010 13:17:56 +0200
  • Message-id: <201004121317.56761.ma@xxxxxxx>
On Monday 12 April 2010 12:07:15 Sid Boyce wrote:
On 12/04/10 09:34, Michael Andres wrote:
On Monday 12 April 2010 03:29:30 Evan McClain wrote:
On Mon, Apr 12, 2010 at 12:55:33AM +0100, Sid Boyce wrote:
From dmesg:-
[ 9504.400276] zypper[17760] general protection ip:7f32073b84d9
sp:7fff3fd9ff00 error:0 in libzypp.so.631.0.3[7f3207295000+4a2000]

The bug has been reported here:
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=595545

I'll have a look at it. By now I can't reproduce it. It looks like it is
something factory specific...

After running zypper ref this morning, further information.

Factory updated from Boost version 1.39.0 to 1.42.0 on friday(?). I suspect
this being the cause. Now valgrind complains, and also a buch of testcases
fail...

--

cu,
Michael Andres

+------------------------------------------------------------------+
Key fingerprint = 2DFA 5D73 18B1 E7EF A862 27AC 3FB8 9E3A 27C6 B0E4
+------------------------------------------------------------------+
Michael Andres YaST Development ma@xxxxxxxxxx
SUSE LINUX Products GmbH, GF: Markus Rex, HRB 16746 (AG Nuernberg)
Maxfeldstrasse 5, D-90409 Nuernberg, Germany, ++49 (0)911 - 740 53-0
+------------------------------------------------------------------+

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-factory+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups