Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (88 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] why is kernel build different in obs?
Hi,

trying to build lts kernel 4.19.x in my home project, cause I want to
build wireguard against the kernel I am using.

Ledest is providing good work in his home prj so I decided to 'branch'
his work into my project (.

It is building fine exept for kernel-desktop. It is failing in my proj
(home:computersalat:lap) while it is building in Ledest home.

Now why does the build is getting different result in the following
excerpt of build logs:

### Ledest is working
https://build.opensuse.org/build/home:Ledest:kernel:lts:4.19/openSUSE_Leap_15.1/x86_64/kernel-desktop/_log

[ 183s] + /home/abuild/rpmbuild/SOURCES/check-for-config-changes
.config.orig .config
[ 183s]
[ 183s] Changes after running `make oldconfig':
[ 183s] -# CONFIG_EXOFS_DEBUG is not set
[ 183s] -# CONFIG_EXOFS_FS is not set
[ 183s] -# CONFIG_ORE is not set
[ 183s] -# CONFIG_SCSI_OSD_DEBUG is not set
[ 183s] -# CONFIG_SCSI_OSD_ULD is not set
[ 183s] -# CONFIG_SUSE_KERNEL_RELEASED is not set
[ 183s] -# CONFIG_USB_KBD is not set
[ 183s] -# CONFIG_USB_MOUSE is not set
[ 183s] -CONFIG_FONT_TER16x32=y
[ 183s] -CONFIG_R3964=m
[ 183s] -CONFIG_REGMAP_SOUNDWIRE=m
[ 183s] -CONFIG_SCSI_OSD_DPRINT_SENSE=1
[ 183s] -CONFIG_SOUNDWIRE_BUS=m
[ 183s] -CONFIG_USB_OHCI_HCD_SSB=y
[ 183s] -CONFIG_USB_RIO500=m
[ 183s] -CONFIG_XIL_AXIS_FIFO=m
[ 183s]
[ 183s] + rm .config.orig

### computersalat is failing
https://build.opensuse.org/build/home:computersalat:lap/openSUSE_15.1/x86_64/kernel-desktop/_log

[ 59s] + /home/abuild/rpmbuild/SOURCES/check-for-config-changes
.config.orig .config
[ 59s]
[ 59s] Changes after running `make oldconfig':
[ 59s] +# CONFIG_DEBUG_INFO_DWARF4 is not set
[ 59s] +# CONFIG_DEBUG_INFO_REDUCED is not set
[ 59s] +# CONFIG_DEBUG_INFO_SPLIT is not set
[ 59s] -# CONFIG_EXOFS_DEBUG is not set
[ 59s] -# CONFIG_EXOFS_FS is not set
[ 59s] +# CONFIG_GDB_SCRIPTS is not set
[ 59s] -# CONFIG_ORE is not set
[ 59s] -# CONFIG_SCSI_OSD_DEBUG is not set
[ 59s] -# CONFIG_SCSI_OSD_ULD is not set
[ 59s] -# CONFIG_SUSE_KERNEL_RELEASED is not set
[ 59s] -# CONFIG_USB_KBD is not set
[ 59s] -# CONFIG_USB_MOUSE is not set
[ 59s] -CONFIG_FONT_TER16x32=y
[ 59s] -CONFIG_R3964=m
[ 59s] -CONFIG_REGMAP_SOUNDWIRE=m
[ 59s] -CONFIG_SCSI_OSD_DPRINT_SENSE=1
[ 59s] -CONFIG_SOUNDWIRE_BUS=m
[ 59s] -CONFIG_USB_OHCI_HCD_SSB=y
[ 59s] -CONFIG_USB_RIO500=m
[ 59s] -CONFIG_XIL_AXIS_FIFO=m
[ 59s]
[ 59s] error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.cYwRSK (%prep)

why are the results here different ?
why are here differences starting with '^+' in my home project while it
does not happen in Ledest home ?
both are building in obs ?
does it depend on worker ?

--

Christian
------------------------------------------------------------
https://join.worldcommunitygrid.org?recruiterId=177038
------------------------------------------------------------
http://www.sc24.de - Sportbekleidung
------------------------------------------------------------

< Previous Next >
List Navigation
Follow Ups