Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (193 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] private obs proxy setting

Hi,


I have installed the latest OBS appliance behind a proxy.
The OPENSUSE proxy seems to work fine, but the proxy settings for OBS does not
work.
I followed the procedure for the proxy settings on url :
hxxp://en.opensuse.org/openSUSE:Build_Service_private_installation

The "add repository" page stays empty and I cannot find any useful logging to
find out what's wrong.

Is anything changed?
Do you have a tip to resolve this issue?
Is there a setting to get more debug logging?


with regards,
Hans van Maaren

-----------------------------------------------------------------
ATTENTION:
The information in this electronic mail message is private and
confidential, and only intended for the addressee. Should you
receive this message by mistake, you are hereby notified that
any disclosure, reproduction, distribution or use of this
message is strictly prohibited. Please inform the sender by
reply transmission and delete the message without copying or
opening it.

Messages and attachments are scanned for all viruses known.
If this message contains password-protected attachments, the
files have NOT been scanned for viruses by the ING mail domain.
Always scan attachments before opening them.
-----------------------------------------------------------------


--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References