Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (306 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] openSUSE Build Service 1.7 Beta 2 available
  • From: Jon Nelson <jnelson-suse@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 21 Jan 2010 12:06:55 -0600
  • Message-id: <cccedfc61001211006t53ffb4fcpa1437961ad4067f6@xxxxxxxxxxxxxx>
I upgraded from 1.6 to 1.7beta2 today.
I had a fair amount of trouble.

First, I was using production_slave, and the conversion to production
was NOT smooth.
The documentation here is really inadequate.
The sysconfig files refer to the wrong ports as defaults.

Eventually, I think I got pretty much everything back up and running.
However, I'm still having some persistent issues.

In the web UI, I only ever get "Loading packages..." and "Loading
data..." when viewing a project.
The logs don't say much:


==> /srv/www/obs/webui/log/production.log <==
[I|#27303]

Processing ApplicationController#index (for A.B.C.D at 2010-01-21
11:42:54) [GET]
[F|#27303]
ActionController::RoutingError (No route matches "/index.html" with
{:method=>:get}):
public/dispatch.fcgi:24


[E|#27303] rescue_action: caught ActionController::RoutingError: No
route matches "/index.html" with {:method=>:get}
[D|#27303] ERROR: 404; no such route


The "Server Status" page also appears to be broken.

Other than that, it seems to be chugging along.


--
Jon
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References