Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (260 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] rpmlint error "no binary" for packages that DO contain binaries?
  • From: Mathias Homann <admin@xxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 14 Dec 2009 20:47:40 +0100
  • Message-id: <200912142047.40902.admin@xxxxxxxxxx>
Am Montag 14 Dezember 2009 schrieb Mathias Homann:
Am Montag, 14. Dezember 2009 16:10:27 schrieb Dominique Leuenberger:
On 12/14/2009 at 16:23, Mathias Homann <admin@xxxxxxxxxx>
wrote:

Hi all,

I'm building some stuff, and while the packages are 100% in
order, rpmlint complains about "no binaries" even though the
packages contain working binaries, in /usr/bin rsp. /usr/sbin.

why is that?
and is there a more "healthy " fix than a rpmlintrc workaround?

I never had this one as a false positive. Can you point me / us
to your project / package so we can have a look at it? Just
because files are in /usr/bin does not make them binary... a
shell script resides there, without being binary.

https://build.opensuse.org/package/show?package=lft&project=home%3A
lemmy04 and https://build.opensuse.org/package/show?package=kde4-
kflickr&project=home%3Alemmy04


ok, i'm totally not getting this.
I'm building the package locally, and the package is fine but rpmlint
complains "no binary"... but on OBS the package builds without that
error.

any hints?

bye,
mh
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >