Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (295 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] build08 error
  • From: Michael Schroeder <mls@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 12 Mar 2007 20:23:15 +0100
  • Message-id: <20070312192315.GA11203@xxxxxxx>
On Mon, Mar 12, 2007 at 08:04:57PM +0100, Thomas Anders wrote:
> I'm currently getting a strange error from build08:
>
> - --- snip ---
> build08 started "build net-snmp_5.2.4+svn.dsc" at Mon Mar 12 18:43:52
> UTC 2007.
>
> Building 'net-snmp-5.2-snapshot' for project 'net-snmp' target
> 'Debian_Etch' arch 'i586' srcmd5 'c0045a977577acb2b06aad157930eee5'
> [...]
> Error: Device 769 (vbd) could not be connected. Hotplug scripts not working.
> Using config file "/var/run/bsworker_7/build/xen.conf".
> - --- snap ---
>
> and the build is marked as failed.
>
> Full details:
> https://api.opensuse.org/result/net-snmp/Debian_Etch/net-snmp-5.2-snapshot/i586/log
>
> What's wrong?

I think it's the race in the block dev setup. We already fixed
mount -oloop to be race-free (who'd have guessed that ol mount is
buggy?), but the xen code needs the same fix. Stay tuned.

Cheers,
Michael.

--
Michael Schroeder mls@xxxxxxx
SUSE LINUX Products GmbH, GF Markus Rex, HRB 16746 AG Nuernberg
main(_){while(_=~getchar())putchar(~_-1/(~(_|32)/13*2-11)*13);}
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References