Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6588 mails)

< Previous Next >
[Bug 1143139] Intel[Skylake] Displaying (both in X and tty) is stuttering with kernel 5.2.x
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 29 Jul 2019 10:26:28 +0000
  • Message-id: <bug-1143139-21960-xu41EGTaWE@http.bugzilla.opensuse.org/>
http://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1143139
http://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1143139#c13

--- Comment #13 from Mykola Krachkovsky <w01dnick@xxxxxxxxx> ---
(In reply to Takashi Iwai from comment #11)
You may still find the old kernel in TW history repo,
http://download.opensuse.org/history/
Thanks! That's really useful.

Also I have a collection of old kernels in my repos, e.g.

http://download.opensuse.org/repositories/home:/tiwai:/kernel:/5.1/standard/
Thanks, added bookmark.

Because you still have a kernel-default package on your system even after
removing an old one. The multi-version packages are managed in a different
way and the number of installed packages is specified in
/etc/zypp/zypp.conf. Edit the multiversion.kernels line in that file to
allow more instances.
Yeah... I've tried to add lock to specific version, but that doesn't work
either... I've disables `purge-kernels` for now.

In anyway, if the problem persists and 5.1.x is confirmed to work as is,
please boot with drm.debug=0x0e option on both working and non-working
kernels, and upload the dmesg outputs to Bugzilla, too.
Yes, I can't reproduce bug with 5.1.16 (and wasn't noticed with earlier
versions), but it constantly reproducable with 5.2.2. I'll add some logs now.

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >
References