Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6499 mails)

< Previous Next >
[Bug 1140339] [Staging] autoyast_mini: failure to login post install
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 11 Jul 2019 19:30:37 +0000
  • Message-id: <bug-1140339-21960-9X5jKgF5vw@http.bugzilla.suse.com/>
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1140339
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1140339#c4

Dominique Leuenberger <dimstar@xxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Flags|needinfo?(dimstar@opensuse. |
|org) |

--- Comment #4 from Dominique Leuenberger <dimstar@xxxxxxxxxxxx> ---
(In reply to Stefan Schubert from comment #3)
So the error is that you cannot login, right ?
Could you please attach the y2logs and the AutoYaST configuration file ?
Which ISO have you used for it ?

in between, the openQA test has degradet even further - latest tests are always
on the same link (as mentioned in comment #0)

Always latest result in this scenario:
[latest](https://openqa.opensuse.org/tests/latest?version=Staging%3AJ&flavor=Staging-DVD&arch=x86_64&distri=opensuse&test=autoyast_mini&machine=64bit)

the yast profile used in this test can be found at
https://github.com/os-autoinst/os-autoinst-distri-opensuse/blob/master/data/autoyast/mini.xml

The current error though is that the installation does not even pass anymore
(so don't reach a login promp) - and we get

2019-07-08 07:30:19 <3> install(3767) [Ruby] yast/wfm.rb:281 Internal error.
Please report a bug report with logs.<br />Run save_y2logs to get complete
logs.<br /><br />Caller:
/mounts/mp_0001/usr/share/YaST2/lib/autoinstall/module_config_builder.rb:47:in
`resource_name'<br /><br />Details: undefined method `[]' for nil:NilClass

The ISO used is attached to the openQA test suite - assets tab

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >