Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4758 mails)

< Previous Next >
[Bug 1047385] New: Installer doesn't set up boot loader to boot a windows partition
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 05 Jul 2017 18:16:41 +0000
  • Message-id: <bug-1047385-21960@http.bugzilla.opensuse.org/>
http://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1047385


Bug ID: 1047385
Summary: Installer doesn't set up boot loader to boot a windows
partition
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Distribution
Version: Leap 42.3
Hardware: x86-64
OS: SUSE Other
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: Installation
Assignee: yast2-maintainers@xxxxxxx
Reporter: tjcw@xxxxxxxxxxx
QA Contact: jsrain@xxxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---

I have a laptop with an internal disk and an external disk. The internal disk
is set up with Windows 10 and Leap 42.2 . The external disk is for testing, and
has Leap 42.3 and Fedora.
When I update the Leap 42.3 system, the installer sets up the boot menu for
Leap 42.3, Leap 42.2, and Fedora; but the Windows installation is missing.
If I boot Leap 42.3, bring up YAST, go into bootloader, and select OK, the
bootloader is re-set-up and at the next boot all 4 systems are offered
including Windows.
So the problem is only with the installer's setup of the bootloader. Does the
installer keep a log of what it has done ? Tell me which file and I will upload
it as an attachment.
I am currently at Leap 42.3 build 0308.
My laptop has secure (EFI) boot.

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >