Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4297 mails)

< Previous Next >
[Bug 1041530] [Build 20170527][s390x] openQA test fails in installation_overview: Failed to select Product pattern
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 30 May 2017 08:07:45 +0000
  • Message-id: <bug-1041530-21960-rXx12EhAtZ@http.bugzilla.suse.com/>
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1041530
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1041530#c1

Stefan Hundhammer <shundhammer@xxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Component|Installation |Patterns
Assignee|yast2-maintainers@xxxxxxx |dimstar@xxxxxxxxxxxx
QA Contact|jsrain@xxxxxxxx |qa-bugs@xxxxxxx

--- Comment #1 from Stefan Hundhammer <shundhammer@xxxxxxxx> ---
That's because there is not a single pattern on that ISO.

mounted openSUSE-Tumbleweed-DVD-s390x-Snapshot20170527-Media.iso on /mnt:

[shundhammer @ morgul] /mnt 30 % head -n 7 content
CONTENTSTYLE 11
DATADIR suse
DESCRDIR suse/setup/descr
DISTRO cpe:/o:opensuse:opensuse:20170527,openSUSE Tumbleweed
LINGUAS cs da de en en_GB en_US es fi fr hu it ja nb nl pl pt pt_BR ru sv
zh zh_CN zh_TW
REPOID
obsproduct://build.opensuse.org/openSUSE:Factory:zSystems/openSUSE/20170527/dvd/s390x
VENDOR openSUSE

[shundhammer @ morgul] /mnt 31 % find . -name "pattern*"
[shundhammer @ morgul] /mnt 32 %



In comparison x86_64:

(openSUSE-Tumbleweed-DVD-x86_64-Snapshot20170524-Media.iso on /mnt3)

[shundhammer @ morgul] /mnt3 10 % head -n 7 content
CONTENTSTYLE 11
DATADIR suse
DESCRDIR suse/setup/descr
DISTRO cpe:/o:opensuse:opensuse:20170524,openSUSE Tumbleweed
LINGUAS cs da de en en_GB en_US es fi fr hu it ja nb nl pl pt pt_BR ru sv
zh zh_CN zh_TW
REPOID
obsproduct://build.opensuse.org/openSUSE:Factory/openSUSE/20170524/dvd/x86_64
VENDOR openSUSE

[shundhammer @ morgul] /mnt3 11 % find . -name "pattern*" | head -n 10
./suse/x86_64/patterns-server-print_server-20170319-2.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-non_oss-20170319-3.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-yast-yast2_install_wf-20170319-1.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-kde-kde_multimedia-20170319-2.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-kde-kde_utilities-20170319-2.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-kde-kde_games-20170319-2.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-desktop-laptop-20170319-2.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-fonts-fonts_opt-20170319-2.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-base-apparmor_opt-20170319-5.1.x86_64.rpm
./suse/x86_64/patterns-devel-base-devel_basis-20170319-2.1.x86_64.rpm

[shundhammer @ morgul] /mnt3 15 % find . -name "pattern*generic*"
./suse/x86_64/patterns-base-generic_server-20170319-5.1.x86_64.rpm


The control.xml files on both ISOs are identical.

It looks like the patterns packages are not even built on this s/390
architecture:

https://build.opensuse.org/package/show/system:install:head/patterns-openSUSE


Anyway, not a YaST bug.

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >