Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4292 mails)

< Previous Next >
[Bug 1027691] KWIN/KWIN5 (_X11) errors Signal 6, etc. and does not load upon login to Plasma (5) Session MSI KM4M AMD Athlon 3000 XP CPU that does not support SSE2
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 02 May 2017 03:35:37 +0000
  • Message-id: <bug-1027691-21960-2hmlZt03V7@http.bugzilla.opensuse.org/>
http://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1027691
http://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1027691#c22

--- Comment #22 from Josh Zimmerman <jzimm0007@xxxxxxx> ---
Well; I logged into ICEwm ran the update installation and then I logged out of
ICEwm. Next I logged into KDEWorkspace and it worked like a charm. Then I
logged into Plasma 5 Session and it worked like a charm also.

Until I did a distribution upgrade. It quit working for some reason. Well after
rebooting the computer after the update; I logged back into ICEwm and reloaded
the update of libQTquick5 which you had me download. Logged out and logged back
into KDEWorkspace. It worked fine. I rebooted the computer and then logged back
into Plasma 5. It did what it was supposed to do after a short delay showing
the light bulb login.

It seems to me that something I did caused it to not work properly after the
upgrade and it's telling me that I may have to install this update every time I
upgrade the distribution of Tumbleweed.

It's not a big deal just annoying.

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >