Mailinglist Archive: opensuse-bugs (2746 mails)

< Previous Next >
[Bug 826262] New: amarok-2.7.1-196.1.x86_64 does not recognize iPod classic (160G); KDE does
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 21 Jun 2013 20:53:56 +0000
  • Message-id: <bug-826262-21960@http.bugzilla.novell.com/>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=826262

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=826262#c0


Summary: amarok-2.7.1-196.1.x86_64 does not recognize iPod
classic (160G); KDE does
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Factory
Version: 13.1 Milestone 1
Platform: x86-64
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: KDE4 Applications
AssignedTo: kde-maintainers@xxxxxxx
ReportedBy: bferrell@xxxxxxxxxxxx
QAContact: qa-bugs@xxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:21.0) Gecko/20100101
Firefox/21.0

When I plug my ipod in, the KDE device notifier shows me actions for it. I
then start Amarok, and the device is never recognized

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. plug in ipod
2. wait for device notifier
3. start amarok; look for ipod... never seen
Actual Results:
local collection visible. device never appears

Expected Results:
local collection should be available as well as thge ipod

It used to work

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages