Mailinglist Archive: opensuse-bugs (5243 mails)

< Previous Next >
[Bug 811820] New: Weird dashes on the screen after boot-up
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 26 Mar 2013 18:22:12 +0000
  • Message-id: <bug-811820-21960@http.bugzilla.novell.com/>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=811820

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=811820#c0


Summary: Weird dashes on the screen after boot-up
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 12.3
Version: Final
Platform: x86-64
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: X.Org
AssignedTo: bnc-team-xorg-bugs@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: simondani91@xxxxxxxxx
QAContact: xorg-maintainer-bugs@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


Created an attachment (id=531923)
--> (http://bugzilla.novell.com/attachment.cgi?id=531923)
A screenshot of the bug

User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.31 (KHTML,
like Gecko) Chrome/26.0.1410.43 Safari/537.31

After KDM finishes logging-in, some weird dashes appear on the top of the
screen.

The problem does not show up too often, this is the second time since the
release of openSUSE 12.3 during everyday use.

After reboot the problem disappears.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1. I have no idea how to reproduce this.



I am using this AMD Catalyst driver: 9.012-121219a-151962C-ATI, from the FGLRX
repository.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >