Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4669 mails)

< Previous Next >
[Bug 628761] OOo hangs for some time after start
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 1 Sep 2010 12:12:16 +0000
  • Message-id: <20100901121216.796AECC7CE@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=628761

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=628761#c13


Geoff Farrell <gfarrell@xxxxxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |gfarrell@xxxxxxxxxxxxxxx

--- Comment #13 from Geoff Farrell <gfarrell@xxxxxxxxxxxxxxx> 2010-09-01
12:12:14 UTC ---
I have experienced the same problem with OOo Calc when opening the first file,
but only on one machine. The other machine operates normally. Some observations
from the machine that has the problem:

1. Packages OpenOffice_org-LanguageTool and OpenOffice_org-LanguageTool-en are
installed.
2. Opening Tools-> Options-> Language Settings-> Writing Aids suffers a similar
delay in opening that section of the dialog (12-15 seconds).
3. Disabling 'Check spelling as you type' in the 'Options' section fixes the
problem. None of the other check items below that seem to trigger the delay.
4. After disabling 'Check spelling as you type', and the problem no longer
manifests itself when opening files, accessing the Tools-> Options-> Language
Settings-> Writing Aids section of the dialog still suffers from the delay.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >