Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4760 mails)

< Previous Next >
[Bug 597971] New: Automatically selecting my Input device.
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 20 Apr 2010 01:33:28 +0000
  • Message-id: <bug-597971-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=597971

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=597971#c0


Summary: Automatically selecting my Input device.
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.2
Version: Final
Platform: 32bit
OS/Version: openSUSE 11.2
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: Sound
AssignedTo: tiwai@xxxxxxxxxx
ReportedBy: belal.mandurah@xxxxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.9)
Gecko/20100317 SUSE/3.5.9-0.1.1 Firefox/3.5.9

Currently, I have to go every time to the sound preferences and select my input
device whenever I disconnect/reconnect my USB Camera with the built in mic. The
system detect it but does not select it automatically. I have to do it
manually.

In the Device list there are:
1- Internal Audio Analog Stereo.
2- QuickCam E2500 series Analog Mono.

so when I disconnect my USB cam/mic, I will be left with the Internal Audio
device and the system select it because it is the only one left. Even though I
dont have a mic connected to that device.

when I plug the USB back, the system detect the new device and it will be
listed under the devices, but does not select my plugged USB cam/mic
automatically.

If you can make a "make default" button, and also make the system remembers my
selection, even when I disconnect it.

Or if you have a smart way so the system can select my input automatically when
plugged in.

I dont know if this is a bug or a feature.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Connect a USB cam/mic only.
2. Disconnect USB.
3. Reconnect USB.
Actual Results:
System does not selected the plugged device automatically in any of the steps.

Expected Results:
Select the connected device automatically.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >