Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4709 mails)

< Previous Next >
[Bug 592240] Back-forward indicators missing from drop-down menu in firefox on Gnome
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 4 Apr 2010 21:50:34 +0000
  • Message-id: <20100404215034.61202245467@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=592240

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=592240#c4


--- Comment #4 from Atri Bhattacharya <badshah400@xxxxxxxxx> 2010-04-04
21:50:33 UTC ---
(In reply to comment #3)
Can't comment on the FF vs GNOME issue but the back icon does show up if you
hover the mouse where the back/forward button is suppose to show up.

This does not happen with firefox + openSUSE 11.2 + all official updates. The
website icons and the back/forward buttons do only appear only if the option to
display icons in menu is enabled (gnome-control-center -> appearance). By
default this is turned off, though, and the back/forward icons as well as
website icons do not appear in the relevant menu.

Also, I have but little idea about talking about this issue being Gnome vs
firefox. However, I would like to draw your attention to the fact that there is
a drop-down menu on the search box in firefox too where you can select the
correct search engine, and here the corresponding website icons do show
correctly. Perhaps then, it is possible to have some way to enable the
back-forward icons similarly just for the single drop-down (back-forward) menu
likewise, despite the general setting.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >