Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6630 mails)

< Previous Next >
[Bug 530260] New: Build020: automatic installation stalls
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 12 Aug 2009 03:01:59 -0600
  • Message-id: <bug-530260-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=530260

User binner@xxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=530260#c493152

Summary: Build020: automatic installation stalls
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.1
Version: Final
Platform: Other
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Critical
Priority: P5 - None
Component: libzypp
AssignedTo: zypp-maintainers@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: binner@xxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
CC: aj@xxxxxxxxxx, ma@xxxxxxxxxx, matz@xxxxxxxxxx,
mvidner@xxxxxxxxxx, dmacvicar@xxxxxxxxxx,
binner@xxxxxxx, dmueller@xxxxxxxxxx,
pbaudis@xxxxxxxxxx
Depends on: 493152
Found By: ---


Cloning bug report to for 11.1 online update process:

<coolo> this bug blocked Milestone1 and it took me a while to figure it's not a
new bug, just more easily triggered on factory
<coolo> I was under the impression that this was to be fixed as online update
too

+++ This bug was initially created as a clone of Bug #493152 +++

Created an attachment (id=284713)
--> (http://bugzilla.novell.com/attachment.cgi?id=284713)
yast logs

I'm testing openSUSE-11.2-Alpha0-DVD-i586-Build0020-Media.iso (unfortunately
not in prague - already notified autobuild team) and the installation worked
ok, but the automatic configuration stops at 16% and does not proceed.

The machine is a kvm instance. The logs stop at "reading hwinfo" for network,
so I assign to miso right away.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >