Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4174 mails)

< Previous Next >
[Bug 515005] hplip won't send faxes using CUPS
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 23 Jun 2009 00:41:16 -0600
  • Message-id: <20090623064116.BD27E24550D@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=515005

User jsmeix@xxxxxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=515005#c1


Johannes Meixner <jsmeix@xxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEW |NEEDINFO
CC| |jsmeix@xxxxxxxxxx
Component|Commercial |Other
Info Provider| |cashmere@xxxxxxxxxxxxxx
AssignedTo|jsmeix@xxxxxxxxxx |bnc-team-screening@xxxxxxxx
| |ovo.novell.com




--- Comment #1 from Johannes Meixner <jsmeix@xxxxxxxxxx> 2009-06-23 00:41:15
MDT ---
There was no update for hplip for openSUSE 11.0.
Therefore an update of something else is the root cause
of the issue.

Without information which excact packages were updated and
from which exact package repository the new packages came
I cannot even guess what the root cause is.

Run the command (type it all in one single line)
---------------------------------------------------------------------
for p in $( rpm -qa --last | cut -s -d ' ' -f 1 ) ;
do echo $p ; rpm -qi $p | egrep '^Install Date|^Distribution' ;
echo ; done >/tmp/rpminfo
---------------------------------------------------------------------
and then attach its output file /tmp/rpminfo
as MIME type text/plain to this bug.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References