Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4172 mails)

< Previous Next >
[Bug 512908] Encrypted removable media is not unmounted when removed
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 14 Jun 2009 02:49:52 -0600
  • Message-id: <20090614084953.03C8024550C@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=512908

User volker3204@xxxxxxxxxxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=512908#c2


Volker Kuhlmann <volker3204@xxxxxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
CC| |volker3204@xxxxxxxxxxxxxxx
Info Provider|volker3204@xxxxxxxxxxxxxxx |




--- Comment #2 from Volker Kuhlmann <volker3204@xxxxxxxxxxxxxxx> 2009-06-14
02:49:49 MDT ---
Unless KDE4 can be installed alongside KDE3 in oS 11.1, no, I can't test KDE4.
Even then, it would take you <1min to to type 3 commands to test this with a
spare stick.

But strangely enough it's working now - a mounted encrypted USB stick plugged
out, and the desktop icon, filesystem mount, and disk mapping disappear. I
swear it wasn't working when I created this report. I hope it's not a
Redmond-Symptom - reboot to fix any problem...

Closing as it seems to work as long as something doesn't get tripped up
somehow. No idea what something is.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References