Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13056 mails)

< Previous Next >
[Bug 457113] Low HD transfer speeds
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 20 Jan 2009 16:33:49 -0700 (MST)
  • Message-id: <20090120233349.59EAECC7CD@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=457113

User javier@xxxxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=457113#c21





--- Comment #21 from Javier Llorente <javier@xxxxxxxxxxxx> 2009-01-20 16:33:47
MST ---
Comparing package versions between beta 5 and final could help. But we would
need to know the changes that took place on those particular packages we are
interested in.
I could try to check if it is a X Window System related problem.
No, the CPU isn't at 100% while I'm playing.
Here's part of the mplayer log:

Opening video decoder: [mpegpes] MPEG 1/2 Video passthrough
VDec: vo config request - 720 x 576 (preferred colorspace: Mpeg PES)
Could not find matching colorspace - retrying with -vf scale...
Opening video filter: [scale]
The selected video_out device is incompatible with this codec.
Try appending the scale filter to your filter list,
e.g. -vf spp,scale instead of -vf spp.
VDecoder init failed :(
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
Selected video codec: [ffmpeg2] vfm: ffmpeg (FFmpeg MPEG-2)

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >