Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13042 mails)

< Previous Next >
[Bug 465125] Install DVD "repair system" fails "boot installed system" and "install new boot loader"
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 14 Jan 2009 08:16:41 -0700 (MST)
  • Message-id: <20090114151641.E51CF245393@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=465125

User pastas4@xxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=465125#c2


Dainius Masiliunas <pastas4@xxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |pastas4@xxxxxxxxx




--- Comment #2 from Dainius Masiliunas <pastas4@xxxxxxxxx> 2009-01-14 08:16:41
MST ---
I have this issue as well, and it's fairly easy to replicate. Boot the DVD, go
into "Repair Installed System", choose "Expert Options" and try one of those
options mentioned here - "boot installed system" or "install a new boot
loader". The first one won't find the partition, and the second will report
success but nothing really happens, plus it suggests wrong parameters. Even
more, after pressing Finish you arrive in a DOS-styled red window system which
tells you that an error occurred, and you have to navigate to "Exit or Reboot"
and again "Exit or reboot".
Now if you tried to go to "Install" from the DVD, and choose Repair from there,
it would work like a charm.

My full story about how I got in need of repairing the system is here:
http://www.techsupportforum.com/alternative-computing/linux-support/334523-another-dual-boot-issue-winxp-opensuse.html

Also, bug #463231 is a duplicate of this.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References