Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13056 mails)

< Previous Next >
[Bug 463335] New: yast2 not allowing to start subwindow when triggerd via su as user from within a terminal program
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 2 Jan 2009 14:33:43 -0700 (MST)
  • Message-id: <bug-463335-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=463335


Summary: yast2 not allowing to start subwindow when triggerd via
su as user from within a terminal program
Product: openSUSE 11.1
Version: Final
Platform: x86-64
OS/Version: openSUSE 11.1
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: YaST2
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: dieter.jurzitza@xxxxxxxxxxx
QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
Found By: ---


When entering su and becoming superuser within a terminal (i.e. xterm) and
starting the graphical yast2 (what works as expected) yast2 does not start
submenues, i. e. I can start yast2, the corresponding window pops up but any
submenu that would be started via any of the icons in the yast2 window is
apparently without function. The sandwatch is turning around for a while but
nothing happens afterwards.

This seems to be some kind of permission issue because:

- it does not happen in kde 3.5,
- it does not happen when logged in as root.
- it does not happen when starting yast2 from ALT-F2 and becoming a superuser.

in any case the DISPLAY-variable is set to :0.0 what seems correct within the
terminal window. I tested both xterm and the terminal from within the menu on
the menu bar.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages