Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13056 mails)

< Previous Next >
[Bug 441023] Disable anti-aliasing in applications
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 2 Jan 2009 12:26:11 -0700 (MST)
  • Message-id: <20090102192611.0919A245390@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=441023

User noelamac@xxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=441023#c1


Camaleon -- <noelamac@xxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEW |RESOLVED
Resolution| |INVALID
Version|Beta 5 |Final




--- Comment #1 from Camaleon -- <noelamac@xxxxxxxxx> 2009-01-02 12:26:07 MST
---
Well, I think I have discovered the reason of the failure to disable
anti-aliasing at all --> I was missing file /home/user/.fonts.conf with the
following content:

***
<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE fontconfig SYSTEM "fonts.dtd">
<fontconfig>
<match target="font" >
<edit mode="assign" name="rgba" >
<const>none</const>
</edit>
</match>
<match target="font" >
<edit mode="assign" name="hinting" >
<bool>true</bool>
</edit>
</match>
<match target="font" >
<edit mode="assign" name="hintstyle" >
<const>hintfull</const>
</edit>
</match>
<match target="font" >
<edit mode="assign" name="antialias" >
<bool>false</bool>
</edit>
</match>
</fontconfig>
***

As soon as I copied the file from a 10.3 kde based system, all applicantions
are rendering now as they should (gnome terminal and thunderbird), so I am
marking this bug as "invalid".

Not sure why this file was not present on my gnome based system :-?


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages