Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15817 mails)

< Previous Next >
[Bug 300095] sax2: changing resolution for framebuffer device not working
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 20 Aug 2007 05:47:02 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20070820114702.766D8CC789@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=300095#c9


Marcus Schaefer <ms@xxxxxxxxxx> changed:

           What    |Removed                                         |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                                             |NEEDINFO
      Info Provider|                                                |timmi@xxxxxxxxxxxxxx




--- Comment #9 from Marcus Schaefer <ms@xxxxxxxxxx>  2007-08-20 05:47:02 MST ---
you don't need to reboot all the time :) a short look into the
/boot/grub/menu.lst
file should be enough to see if the vga=... parameter of the default boot entry
has been changed. Even better is the following:

  cp /boot/grub/menu.lst /boot/grub/menu.lst.ref

back to comment #7 you said the script doesn't produce any output that's ok
and looks like a successful call. The exit code can be obtained by calling

    /usr/share/sax/libsax/createGRB.pl 791
    echo $?

directly after the script call. Additionally call

    diff -u /boot/grub/menu.lst /boot/grub/menu.lst.ref

Could you send me these data 

Thanks


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References