Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8080 mails)

< Previous Next >
[Bug 227390] Mouse instability in final stage of install
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 18 Feb 2007 18:02:43 -0700 (MST)
  • Message-id: <20070219010243.0F66AFB4@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=227390





------- Comment #26 from kgoggin@xxxxxxxxxxx 2007-02-18 18:02 MST -------
(In reply to comment #25)

> If I read you correctly, the issue opens up exactly if and only if you press
> "Test" in sax2.

Yes.

> > Tested from normal (KDE) desktop:- Kmenu>System>Configuration>Sax2 and NO Mouse
> > Instability found.
>
> Including "Test"ing the new configuration? In that case this very much depends
> on the configuration, which is strange.

Yes.

I can now confirm that this same problem exists on this hardware for openSUSE
10.3-Alpha1.
Further I can also confirm that this same problem exists for an ECS ELITEGROUP
760GX-M  (SIS M760 chipset) mobo and three different types of USB mice in
10.3A1 64 bit version.
I believe I have established that:-
1. This is is NOT limited to my particular hardware but is related to USB mice
generally.
2. The problem is also in openSUSE10.3 Alpha1 32 & 64 bit versions.

I believe this problem would be enough to discourage a first time Linux user
from any further consideration of openSUSE. Therefore I ask you to escalate the
severity of this problem and do whatever is necessary to ensure it is NOT in
openSUSE10.3-GM.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >