Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8956 mails)

< Previous Next >
[Bug 216107] New: blam does not start up
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 29 Oct 2006 00:00:17 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-216107-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=216107

Summary: blam does not start up
Product: openSUSE 10.2
Version: Beta 1
Platform: x86
OS/Version: Linux
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: GNOME
AssignedTo: bnc-team-gnome@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: andreas.hanke@xxxxxxxxxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx


blam-1.8.2-50 does not start up.

Stacktrace:

Unhandled Exception: Glade.HandlerNotFoundException: No handler QuitActivated
found for signal delete_event
at SignalConnector.ConnectFunc (string,intptr,string,string,intptr,int,intptr)
<0x002d0>
at (wrapper native-to-managed) SignalConnector.ConnectFunc
(intptr,intptr,intptr,intptr,intptr,int,intptr) <0x0006d>
in (unmanaged) 0xb47d99bf
at (wrapper managed-to-native)
SignalConnector.glade_xml_signal_autoconnect_full
(intptr,Glade.XML/SignalConnector/RawXMLConnectFunc,intptr) <0x00004>
at SignalConnector.Autoconnect () <0x00059>
at Glade.XML.Autoconnect (object) <0x00042>
at Imendio.Blam.Application.PrepareGUI () <0x0002e>
at Imendio.Blam.Application..ctor (string[],object[]) <0x002f6>
at Imendio.Blam.Application.Main (string[]) <0x0002c>


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >
Follow Ups