Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8956 mails)

< Previous Next >
[Bug 216043] New: startx doesn't always finish exiting
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 27 Oct 2006 20:08:57 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-216043-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=216043

Summary: startx doesn't always finish exiting
Product: openSUSE 10.2
Version: Beta 1
Platform: x86
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Minor
Priority: P5 - None
Component: X.Org
AssignedTo: sndirsch@xxxxxxxxxx
ReportedBy: mrmazda@xxxxxx
QAContact: sndirsch@xxxxxxxxxx


This dates back to 10.0 and continued through 10.1 and remains present in 10.2
beta 1. It occurs using both i81x and mga video drivers on multiple systems. It
does not occur every time, but does do it quite often, maybe 50% of the time.

To reproduce:
1-boot to runlevel 3 (alternatively, from runlevel 5 drop to runlevel 3)
2-login on any tty
3-startx
4-exit X session

Actual results:
1-error messages on tty from which startx was run:
waiting for X server to shut down kded: Fatal IO error: client killed
kdeinit: Fatal IO error: client killed
klauncher: Exiting on signal 15
klauncher: Fatal IO error: client killed
2-ps -A shows tee still running on tty from which startx was run

Expected results:
1-login prompt waiting for next command


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >
Follow Ups