Mailinglist Archive: opensuse-factory (1165 mails)

< Previous Next >
RE: [opensuse-factory] OpenSUSE 10.2 beta1 netinst CD install problems with VMWare
  • From: "Mark E Mason" <mark.e.mason@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 1 Nov 2006 15:00:03 -0800
  • Message-id: <7E000E7F06B05C49BDBB769ADAF44D07014C038F@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Hello,

I didn't get that far. I ran into this right after the language
selection screen.

/Mark

> -----Original Message-----
> From: Christoph Thiel [mailto:cthiel@xxxxxxx]
> Sent: Wednesday, November 01, 2006 2:58 PM
> To: opensuse-factory@xxxxxxxxxxxx
> Subject: Re: [opensuse-factory] OpenSUSE 10.2 beta1 netinst
> CD install problems with VMWare
>
> On Wed, Nov 01, 2006 at 02:30:47PM -0800, Mark E Mason wrote:
>
> > I was attempting to install OpenSUSE 10.2 beta1 as a guest
> OS under VMWare
> > (under Windows XP) using the NetInst image. Initial boot
> was fine, but
> > shortly into the install processes, I'd get and error
> dialog to the effect
> > of "make sure CD 1 is in the drive". Changing to another
> console window,
> > I was able to confirm that the image could be mounted - so
> I'm assuming
> > the problem lies with either how the CD represented itself,
> or the CD#
> > detection code.
>
> Where did you point the installer to install from? FTP? HTTP?
> URL please.
>
>
> Best,
> Christoph
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
> For additional commands, e-mail: opensuse-factory+help@xxxxxxxxxxxx
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-factory+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups
References